Site icon Learn American English Online

Red Level Quiz 3 Short Answers ANSWERS

Red Level Quiz #3 – Short Answers (ANSWERS)

Part A.

Directions: Answer each question with a short answer in the present tense affirmative. Use the verb “be”(10 points)

1. Are you going to work today?

Answer: Yes, I am.

2. Is there a grocery store in this neighborhood?

Answer: Yes, there is.

3. Am I working today?

Answer: Yes, you are.

4. Is the stove on?

Answer: Yes, it is.

5. Are there any students in the classroom?

Answer: Yes, there are.

6. Is she at home right now?

Answer: Yes, she is.

7. Is it raining outside?

Answer: Yes, it is.

8. Is he doing his homework?

Answer: Yes, he is.

9. Are the people in that city happy about the new skyscraper?

Answer: Yes, they are.

10. Is there any time left in the day to play some soccer?

Answer: Yes, there is.

Part B.

Directions: Answer each question with a short answer in the present tense negative. Use the verb “be”(10 points)

1. Is there a good movie showing today?

Answer: No, there isn’t.

2. Is she in the backyard?

Answer: No, she isn’t.

3. Are the apples any good?

Answer: No, they aren’t.

4. Is it snowing outside?

Answer: No, it isn’t.

5. Are those shoes expensive?

Answer: No, they aren’t.

6. Are there any boats on the lake today?

Answer: No, there aren’t.

7. Is the oven on?

Answer: No, it isn’t.

8. Are you studying Spanish?

Answer: No, I’m not.

9. Am I supposed to work this weekend?

Answer: No, you’re not.

10. Is he on the phone?

Answer: No, he isn’t.

 

Click here to return to the Red Level

Exit mobile version