Site icon Learn American English Online

Future Continuous Tense

the future continuous tense

 Directions: Write questions in the future continuous tense. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.

Example:

Question: When will she be leaving?   wtie by hand

Answer: She’ll be leaving after 10 a.m.  

1. Question: When _____________________________?

 Answer: I’ll be leaving in a few minutes.

2. Question: How ______________________________?

 Answer: They’ll be paying about $900 for rent.

3. Question: Where ____________________________?

 Answer: He’ll be working at a restaurant.

4. Question: What _____________________________?

 Answer: I’ll be checking out early in the morning–sometime after 5 a.m.

5. Question: What _____________________________?

 Answer: We’ll be having fish for dinner.

6. Question: Where ____________________________?

 Answer: They’ll be sitting in the front row during the performance.

7. Question: What _____________________________?

 Answer: I’ll be doing my laundry this weekend.

8. Question: Which _____________________________?

 Answer: She’ll be seeing Dr. Stevens.

9. Question: When _____________________________?

 Answer: I’ll be going to sleep after 10.

10. Question: Who _____________________________?

 Answer: My mother will be watching our children while we go see a movie.

Click here for the answers.

 

 

Exit mobile version