Site icon Learn American English Online

Modal Verb Can

modal verb: can

 Directions: Write questions using the modal verb, can. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.

Example:

Question: When time can she come over?  

Answer: She can come over after 6.  

1. Question: When _____________________________?

 Answer: You can leave after 5.

2. Question: Who ______________________________?

 Answer: The salesclerk can help you.

3. Question: Where ____________________________?

 Answer: He can park his car in the street.

4. Question: How ______________________________?

 Answer: She can pay up to $800 a month for rent.

5. Question: Why ______________________________?

 Answer: He can’t go to work today because he has a flat tire.

6. Question: Where ____________________________?

 Answer: You can find a newspaper over on that rack.

7. Question: How ______________________________?

 Answer: It’s hard to explain how he could be so mean.

8. Question: Which _____________________________?

 Answer: You can have the red one.

9. Question: When _____________________________?

 Answer: The students can leave the classroom when they are dismissed by the teacher.

10. Question: Who _____________________________?

 Answer: We can call the police to report the accident.

Click here for the answers.

 

 

Exit mobile version