Site icon Learn American English Online

Past Tense

the past tense

 Directions: Write information questions in the past tense. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.

Example:

Question: Where did he go?   wtie by hand

Answer: He went to the post office. 

1. Question: What ___________________________?

 Answer: She had a sandwich for lunch.

2. Question: How ____________________________?

 Answer: The test took 45 minutes

3. Question: Where __________________________?

 Answer: I put the chicken in the freezer

4. Question: When ___________________________?

 Answer: They came to the United States in 2007

5. Question: How ____________________________?

 Answer: I bought two gallons of milk.

6. Question: Who ____________________________?

 Answer: He called his mother.

7. Question: How ____________________________?

 Answer: The tickets cost $20.

8. Question: Why ____________________________?

 Answer: I came to the United States to improve my life and become successful.

9. Question: Where __________________________?

 Answer: The mail carrier put the mail in the mailbox.

10. Question: What __________________yesterday?

 Answer: They went to the park.

Click here for the answers.

 

 

Exit mobile version