Site icon Learn American English Online

Be Past Tense

the past tense: be

 Directions: Write information questions using the verb "be" in the past tense. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.

Example:

Question: Who was at the door?  

Answer: Our neighbor was at the door. 

1. Question: How ___________________________?

 Answer: The movie was very good.

2. Question: What __________________________?

 Answer: His name was Bob.

3. Question: How ___________________________?

 Answer: There were 18 students in class.

4. Question: What ___________________________?

 Answer: The movie was over at 7:30.

5. Question: How ___________________________?

 Answer: The class was two hours long

6. Question: Where _________________________?

 Answer: The fire was on the fourth floor of the building.

7. Question: Why ___________________________?

 Answer: I was late because of traffic.

8. Question: Who ____________________last night?

 Answer: I was with my friends last night

9. Question: How ___________________________?

 Answer: It was five dollars.

10. Question: When _________________________?

 Answer: She was in New York in 2005.

Click here for the answers.

 

 

Exit mobile version