|
the past tense: be
Directions: Write information questions using the verb "be" in the past tense. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.
|
Example:
Question: Who was at the door? 
Answer: Our neighbor was at the door.
|
|
1. Question: How ___________________________?
Answer: The movie was very good.
|
|
2. Question: What __________________________?
Answer: His name was Bob.
|
|
3. Question: How ___________________________?
Answer: There were 18 students in class.
|
|
4. Question: What ___________________________?
Answer: The movie was over at 7:30.
|
|
5. Question: How ___________________________?
Answer: The class was two hours long
|
|
6. Question: Where _________________________?
Answer: The fire was on the fourth floor of the building.
|
|
7. Question: Why ___________________________?
Answer: I was late because of traffic.
|
|
8. Question: Who ____________________last night?
Answer: I was with my friends last night
|
|
9. Question: How ___________________________?
Answer: It was five dollars.
|
|
10. Question: When _________________________?
Answer: She was in New York in 2005.
|
Click here for the answers.
|