|
the present tense (ANSWERS)
|
Example:
Question: Where does she work? 
Answer: She works at Burger King.
|
|
1. Question: Where does she live?
Answer: She lives in Boston.
|
|
2. Question: How many books do you have?
Answer: I have three books.
|
|
3. Question: When does the movie start?
Answer: The movie starts at six o’clock.
|
|
4. Question: What does he do?
Answer: He’s a cook
|
|
5. Question: Why do they wake up early?
Answer: They wake up early because they have to go to work.
|
|
6. Question: How much money do they need?
or… How much do they need?
Answer: They need twenty dollars.
|
|
7. Question: How many people do you know here?
Answer: I know three or four people here.
|
|
8. Question: Who do you call when there’s a problem in your neighborhood?
Answer: I call the police when there’s a problem in my neighborhood.
|
|
9. Question: How long does the pasta take to cook?
Answer: The pasta takes about ten minutes to cook.
|
|
10. Question: When do they finish work?
Answer: They finish work at 9 p.m.
|
Click here for more exercises.
|