the past continuous tense

 Directions: Write information questions in the past continuous tense tense. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.

Example:

Question: Who was making the noise?  wtie by hand

Answer: The kids were making the noise.  

1. Question: Where ____________________________?

 Answer: I was living in Texas last year.

2. Question: How _____________________________?

 Answer: She was working 40 hours every week.

3. Question: How _____________________________?

 Answer: You were sleeping for about an hour.

4. Question: Why _____________________________?

 Answer: The teacher was getting angry because the students were talking while he was talking.

5. Question: Who _____________________________?

 Answer: He was talking to his supervisor.

6. Question: What ____________________________?

 Answer: They were selling electronic equipment.

7. Question: How _____________________________?

 Answer: I wasn’t feeling very well yesterday.

8. Question: How _____________________________?

 Answer: They were paying me $12 an hour.

9. Question: What _____________________________?

 Answer: You were talking about the movie you saw.

10. Question: How ____________________________?

 Answer: The car wasn’t running very well this morning.

Click here for the answers.