question

 
Learn English
 

Blue Level

 
 

Red Level

 
 

Yellow Level

 
 

Green Level

 
 

Purple Level

 
 

Orange Level

 
 

Violet Level

 
 

Video Lessons

 
 

Links

 
 

American Speech

 
 

Chat

 
 

How to Learn English

 
 

Vocabulary

 
 

U.S. Citizenship

 
 

Reading

 

 

 


 

 

In this section of the website, you can practice making questions. This will probably become a new, daily feature on LearnAmericanEnglishOnline.

 Directions: Write information questions using the verb "be" in the present tense. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.

Example:

Question: How old is he?     wtie by hand

Answer: He's 45 years old.  

1. Question: How ___________________________?

    Answer: She's 25 years old.

2. Question: What __________________________?

    Answer: Her name is Mary.

3. Question: Where _________________________?

    Answer: The school is down the street.

4. Question: How ___________________________?

    Answer: The school is ten minutes away.

5. Question: What __________________________?

    Answer: It's 10:30.

6. Question: How ___________________________?

    Answer: There are 15 people.

7. Question: How ___________________________?

    Answer: It's ten dollars.

8. Question: Who ___________________________?

    Answer: He's my neighbor.

9. Question: How _______________________?

    Answer: They're twelve inches long.

10. Question: When _________________________?

     Answer: The party is at 8 p.m.

Click here for the answers.

 

 

 

 

 

Home | Your Teacher | Contact | Privacy Policy | Site Map | Terms Of Use

 

 

 

 

© 2011, 2018 Learn American English Online. All rights reserved.