|
In this section of the website, you can practice making questions. This will probably become a new, daily feature on LearnAmericanEnglishOnline.
Directions: Write information questions using the verb "be" in the present tense. First, read the answer. Then, write the question by hand in your notebook.
|
Example:
Question: How old is he? 
Answer: He’s 45 years old.
|
|
1. Question: How ___________________________?
Answer: She’s 25 years old.
|
|
2. Question: What __________________________?
Answer: Her name is Mary.
|
|
3. Question: Where _________________________?
Answer: The school is down the street.
|
|
4. Question: How ___________________________?
Answer: The school is ten minutes away.
|
|
5. Question: What __________________________?
Answer: It’s 10:30.
|
|
6. Question: How ___________________________?
Answer: There are 15 people.
|
|
7. Question: How ___________________________?
Answer: It’s ten dollars.
|
|
8. Question: Who ___________________________?
Answer: He’s my neighbor.
|
|
9. Question: How _______________________?
Answer: They’re twelve inches long.
|
|
10. Question: When _________________________?
Answer: The party is at 8 p.m.
|
Click here for the answers.
|